Trappstädning i Västerås

Trappstäd

Trappstädning i Västerås med garanti

Behöver du hjälp med att hålla rent i trapphuset? Vi på Karolf Städservice är proffs på trappstädning. Ända sedan starten 1989 har trappstädning vart en del av vår kärnverksamhet. Vi städar främst trappor i Västerås, Köping, Sala och Hallstahammar. Karolf Städservice samarbetar idag med både små och stora fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, vi städar trapphus på kontrakt.

Karolf sätter stort vikt vid att du som kund ska känna dig välkommen när du kommer hem. Våra väl beprövade system borgar för en god innemiljö i kombination med att vi är ett städföretag som arbetar fokuserat med att genomgående hålla en hög kvalitetsnivå i alla led. Vill du få riktigt bra trappstädning är vi rätt företag för jobbet!

Välkommen att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert på trappstädning eller någon av våra övriga städtjänster för företag och fastighetsägare.

Västerås bästa trappstäd

Entrén och trapphuset är det första som en besökare, anställda eller boende möts av i en fastighet. Därför tycker vi att det är ett av dom absolut viktigaste områdena att hålla snyggt, prydligt och med en fräsch doft. Dammråttor i hörnen och fläckar på dörrarna märks tydligt och ger ett smutsigt intryck av hela fastigheten. Men med en riktigt bra trappstädning blir utrymmet i stället rent och fräscht, utan att det luktar några starka kemikalier. En perfekt utförd trappstädning är en städning som inte märks, utan får bonade och besökare att känna trivsel utan att behöva reflektera mer över saken.

Trappstädning i Västerås

Anpassad trappstädning

När vi på Karolf städar trappor och andra utrymmen i trapphus runt om i Västerås så lägger vi stor viktigt vid att anpassa våra tekniker och använda rätt städprodukter efter de golvmaterial vi arbetar med. Trätrappor bör behandlas på ett visst sätt medan stentrappor och trappsteg av betong bör behandlas annorlunda. Miljömärkta rengöringsmedel är grunden i vår städning. Något vi tycker är en självklarhet i vårt arbete för miljön. Det blir minst lika rent med miljömärkta produkter och du slipper onödiga parfymer och andra tillsatser.

Trappstädning i Västerås med garanti​

Behöver du trappstädning? - Kontakta oss för kostnadsfri offert

Har du ett trapphus i Västerås, Köping, Sala och Hallstahammar som behöver städas? Kontakta oss på Karolf för att helt kostnadsfritt erhålla en prisbild på trappstäding. Fyll i vårt formulär via knappen här nedan så återkommer vi inom kort dig.

Vi hjälper er gärna även med:

Hemstädning

Vi hjälper dig med hemstädning för att göra ditt hem skinande rent!

Hemstädning

Flyttstädning

Flyttstädning med garanti när det är dags att flytta

Flyttstädning

Golvvård

Underhåll på golv är en viktig faktor för er inre miljö.

Golvvård

Fönsterputs

Vi vet vad som krävs för att göra dina fönster skinande rena oavsett höjd eller konstruktion.

Fönsterputs

Byggstädning

Flyttstädning med garanti när det är dags att flytta

Byggstädning

“Vi är ett familjeföretag med passion för städ med fokus på personlig service och noga utvalda medarbetare.”

Storstädning

En omfattande storstädning som innefattar rengöring av alla rum i ditt hem eller kontor.

Storstädning

Kontor och Industristädning

Du som företagare ska kunna sköta ditt egna arbete och lämna över städningen till oss

Kontor och Industristädning

Fyll i formuläret så hjälper vi dig

kontaktformulär

    Inställningar för cookies